|
•
|
|
|
Aug 23, 2010 | 19:36 |
|
|
שלום לכולם,
ברצוני לקנות אופנוע ים ואני מתלבט בין 2 חברות: יאמהה או סידו
מי לדעתכם עדיפה?
תודה רבה
רונן
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 08:36 |
|
|
הי
בהודועות האחרונות דיברנו על הנושא הזה לא מעט, תעיף מבט, אם עדין יהיו לך שאלות נוספות אני אשתדל לענות (אם אני אדע את התשובה כמובן)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 06, 2010 | 22:22 |
|
|
מעולם לא היה לי ימאהה אבל יש לי סידו GTX LIMITED 2006 כבר 3 שנים וזה אחלה אופנוע
הכל תלוי בתקציב, על אופנוע ישן אין על מה לדבר בכלל , עדיף לא לקנות אלא רק 2005 ומעלה.
וחשוב שתדע מה את קונה ואם זה משרת אותך, למשל:
אם אתה גולש ווייקבורד וסוחב אבוב מומלץ מאד על אופנוע עם עמוד סקי מקורי, ואם בא לך לקפוץ על גלים אז אך ורק אופנוע RXP 2 מקומות שהוא הכי מתאיים לגלים של הים
בגדול שתי החברות מעולות רק שבימאהה צריך לפטר את המעצב דחוף כי כל האופנועים שלהם מכוערים וגם הכל תלוי בהתנהגות שלך לאופנוע
שיהיה לך בהצלחה ואם אתה מעוניין אני מוכר את שלי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 07, 2010 | 13:58 |
|
|
לפטר את המעצבים?? ראית את ה RXT עם העמוד החשוף של הכידון?? זה נקרא עיצוב?
ומצד שני תראה את ה YAMAHA SHO, זה לא אופנוע יפה??
אומנם שניהם יקרים אבל הימאהה לא פחות יפה.
אני עושה סקי מים עם אופנוע בלי עמוד גרירה מקורי, זה אולי יותר קשה כי האופנוע מושך אותך למטה בניגוד לסירה עם קשת אבל זה אפשרי וברגע שמצליחים אין הבדל (רק שאי אפשר לקפוצ)
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 17, 2010 | 13:55 |
|
|
שלום,
אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי קצת מאחר וזה הכלי הראשון והרבה הבנה אין לי.
אני מתלבט בין FX140 של ימאהה לבין GPR1300
הסיבה שאני מתלבט בין הכלים האלה היא התקציב וההיצע של האופנועים.
בנוסף, אם החליפו מנוע ללא רישום ברישוי האם יש לזה השלכות?
מה צריך לבדוק כשקונים כלי?
תודה מראש
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 22, 2010 | 12:57 |
|
|
הי
אני לא בטוח אם ה GPR זה מנוע 2 פעימות, אם כן המצלה של מוסכים לא לקנות, אתה יכול להתקשר ולשאול, הם תמיד שמחים לעזור.
כשאתה קונה כלי תבדוק את השעות מנוע, תבדוק תקינות של השעונים, מצבר, פגיעות גוף (לא שירטות) תקינות מערכת היגוי, בכל מקרה הייתי ממליצ לקחת לבדיקה במוסך, זה שווה את השקט בדיוק כמו ברכב, בייחוד שכל תיקון עולה לא מעט כסף.
בנוגע להחלפת מנוע אני לא בטוח, כדאי להתייעץ עם מוסך.
אתה יכול להתקשר לתמיר מנתניה, (ספיד ריידר - מורשה של ימאהה) יש לו אחלה שירות ואחלה מחירים.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 22, 2010 | 09:24 |
|
|
שאלה? אמרו לי לא להתעסק עם אופנוע ימאהה XLT והאם ימאהה xl הוא בסדר או גם בעיתי
והאם עדיף את הסידו GTX ואם בכלל אפשר המלצה לאופנוע עד 10000 ש"ח
ועוד שאלה 2 פעימות בעיות ולא כדאי בכלל להתעסק ולעבור ל -4 פעימות
אז נעשה מאמץ להשקיע 15000 ש"ח ל- פעימות
תודה למשיבים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 22, 2010 | 12:51 |
|
|
הי
לאחר בדיקות שאני עשיתי ולאחר שיחות עם המוסכים המורשים הם המליצו לי לא לקנות 2 פעימות גם אם אני לא אקנה כלל.
הבלאי הרבה יותר גבוה! כל תיקון\טיפול של אופנוע יקר מאוד! לכן כדאי לקנות דגם שידוע כאמין ומודל כמה שיותר גבוה עם כמה שפחות שעות מנוע.
השאלה היא מה אתה מחפש מבחינת כח? הבחירה הכי טובה בתקציב הזה יהיה ימאהה (הרבה יותר אמין מסידו, ג.נ. אני בעלים של ימאהה) VX700 , 4 פעימות, מודל יחסית גבוה ואפונוע עם תצרוכת דלק מאוד נמוכה ואמין להפליא, הבעיה, לא כל כך חזק אבל עושה את העבודה!
בדקתי וכמעט כל האופנועי השכרה והלימוד הם מהסוג הזה ודי ברור למה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| רוצים לעשות רישיון לאופנוע ים?!כנסו
|
bazz |
|
|
Jul 30, 2010 | 03:20 |
|
|
לימודים לרישיון לאופנוע ים וסירה מהירה. הלימודים מתקיימים במרינה הרצליה, יש אופציה ללימוד אקספרס במפגש אחד, אפשרות ללמוד גם בשבת או באמצע שבוע. קהל יעד – חבר'ה צעירים בעיקר, מעל גיל 16 (כתוב בחוק) מתאים לכל חובבי הים.
יש אפשרות לגמור את הקורס בפעם אחת!! (אקספרס בשבת אחת) וישנה גם ל 2 וגם ל 3 שיעורים בשביל לסיים את הקורס!!
אני מקווה שתהנו!! רק תשאירו פרטים ואנחנו ניצור איתכם קשר
תודה.
http://www.wesell.co.il/click/dbHmrBssauhTkv9/ApTzexzYFgcd4JK/TsdbHmrBssauhTkv9tS
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 19, 2009 | 18:45 |
|
|
שלום לכולם אני חדש בתחום אופנועי הים ,רק עכשיו קיבלתי רישיון , אין לי אופנוע אני מחפש משהו זול וטוב (אני יודע שהנוסחה בעייתית) , אני רוצה להשכיר אופנוע אבל ממה שמצאתי זה יקר מאוד .
אשמח על המלצות לאופנועי ים יצרן , דגם ,סוג ,נפח מנוע , עונת רכישה כדאית .
תודה מראש
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 17, 2010 | 14:16 |
|
|
ואני יביא לך את הכסף+טיפ אם אתה מוכן אז תשיב לי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 20, 2010 | 10:13 |
|
|
הי
בארץ רוב הדגמים הם של סידו וימאהה.
משהו זול וטוב? מה אתה מחפש? ישיבה? עמידה? 2 מקומות? 3 מקומות?
הכי חשוב זה שתקנה אופנוע 4 פעימות ולא 2 פעימות! שים לב!
בנוסף לזה צריך לטפל ולשטוף אותו בסוף כל שימוש, אם תשמור עליו הוא ישרת אותך, תזלזל והבאלאגן יתחיל!
(בייחוד אם אתה יורד איתו לים שם המליחות גבוהה בניגוד לכנרת, מה שגורם לבלאי מואץ)
הנפוצ זה אופנוע 3 מקומות, ואתה יכול לקנות ימאהה VX700 שזה אופנוע מצויין ואמין (כל אופנועי ההשכרה כמעט מהסוג הזה), אין תקלות וצריכת דלק מינימלית (בערך 6 שעות למיכל)
הוא לא חזק כמו אחיו הגדולים מבחינת ההספק אבל הוא בהחלט מספיק!
לא סתם הוא נתפס כ"סובארו" של האופנועי ים, שים דלק וסע.
אתה יכל להשיג מודל 2006 בסביבות 20 אלף שח.
במחיר הזה אולי תצליח להשיג GTX של סידו (4 פעימות כמובן) מודל 2002, הרבה פחות אמין וצירכת דלק פחות טובה.
עוד אופציה טובה זה ימאהה VX1100, הוא יותר חזק וטיפה יותר יקר אבל אמין ומצויין באותה המידה.
(מניסיון, גורר סקי בלי בעיה ושט מצויין, 6 שעות למיכל דלק)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 24, 2010 | 18:55 |
|
|
ממליץ לך ללכת על ימאהה VX 1100 שנים 2003 -2005 החל מ- 12000 ש"ח
האופנוע אמין חסכוני אך לא חזק במיוחד אבל סביר.
כדאי לך לעשות סיבוב נסיון מהמוכר לפי שתחליט.
בהצלחה
קאשי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| ימאהה FX160 נזילת שמן
|
kasi |
|
|
Jul 24, 2010 | 18:51 |
|
|
שלום לכולם
אני צריך עזרה י שלי אופנוע ים ימאהה FX 160 ויש לי נזליה רצינית של שמן
כאשר אני ממלא שמן במיכל מיד המיכל מתרוקן הנזילה בחלק הקדמי של המנוע
אם נתקלת או ידוע לכם מה הבעיה נא עדכנו אותי.
תודה מראש
קאשי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 16, 2010 | 12:41 |
|
|
נגנב אופנוע-ים סידו RXT255 מתוך חניון תת-קרקעי ביום א' 11 ליולי 2010. מס' רישוי 56151 מס' עגלה 73-889-67 הוגשה תלונה במשטרה באותו היום.
אם יש אינפורמציה או רמז בנושא אנא צרו קשר איתי וכן אם אפשר להודיע למוסכים מורשים במקרה ויגיע לשם. לא ניתן להניע אותו אלא אם יחליף את המחשב העליון בכלי. תודה מראש,
יעקב לב
050-6298594
ylev777@gmail.com
|
 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 08, 2010 | 00:03 |
|
|
איך מזהים שנת ייצור של אופנוע ים (לא רשום בכושר שייט)???
איך אני יודע כאשר אני קונה אופנוע ים שלא החליפו לו מנוע וזה המנוע המקורי שהיצרן התקין??
אשמח לתשובה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 08, 2010 | 22:00 |